Café Salt - Take away

Take away

Take away skal bestilles på Tlf: 30346730 helst dagen før og senest på dagen kl. 12.

Alt fra dagsmenuen kan bestilles som take away og om fredagen har vi vores velkendte tapas med alle mulige lækkerier til 135,- inkl. friskbagt brød. Dertil har vi også en særlig udvalgt børnetapas til 79,-

Maden skal afhentes inden kl. 17 på Café Salt. Ved afhentning gives eventuel anvisning i den sidste tilberedning i hjemmet.
Cantina Di Monteforte - Clivus Corvina IGT del Veneto

Corvina Veneto Lækker vin fra Cantina di Monteforte i nordlige Italien. Til denne rødvin anvendes Corvina og Rondinella fra vinmarker i bjergene ved Montecchia di Crosara og Cazzano di Tramigna. Druerne plukkes i september. De afstilkes, og der anvendes traditionel maceration i 10 dage i ståltanke. Mørk rubinrød farve i glasset. Noter af kirsebærblomster. Tør, fyldig, balanceret og lette bløde tanniner. Lækkert glas til grillet og stegt kød og pastaretter.
Stacks Image 18

Pris ved take away 99,-

Cantina Di Monteforte - Re Teodorico Soave Doc.

Skøn Soave-vin Lækker vin fra Cantina di Monteforte, der har hjemme i det nordlige Italien. Lavet på Garganega-druen, der vokser i de bakkede vinområder med vulkansk jord i Monteforte d'Alpone, Montecchia di Crosara og Ronca. Druerne høstes sent i september. Fermentering sker på ståltanke ved kontrollede temperaturer. Lys strågul farve i glasset. Noter af violer og mandler. Og med en lækker eftersmag af mandler. En tør og frugtig hvidvin. Nydes alene, passer perfekt til lette frokostretter eller fisk.
Stacks Image 44

Pris ved take away 99,-